Parikkalan kirkkoherraehdokkaat esittäytyvät

Yleisötilaisuus tänään keskiviikkona Parikkalan kirkossa kello 19.00. Livestriimaus.

Antti Varonen

Parikkalan kirkossa esitellään seurakunnan kirkkoherraehdokkaita.
Parikkalan kirkossa esitellään seurakunnan kirkkoherraehdokkaita.

Parikkalan seurakunnassa on meneillään avoimeksi tulevan kirkkoherran viran täyttäminen, kun kirkkoherra Marja-Liisa Malmi jää 1.2.2021 alkaen eläkkeelle.

Uusi viranhaltija valitaan välillisen vaalin kautta, joka tarkoittaa, että kirkkoherran valitsee seurakunnan kirkkovaltuusto. Vaalin valmistelijana toimii rovasti Toivo Loikkanen.

Parikkalan seurakunnan kirkkoherran virkaa hakeneet virkaan kelpoiset hakijat ovat Kiteen seurakunnan kappalainen Juha Aronen, Luumäen seurakunnan vs. kappalainen Raija Henttonen ja Uudenkaupungin kappalainen Samuel Mäkinen.

Asiaa koskevasssa tiedotteessa todetaan, että virkaa hakenut Äänekosken seurakunnan kappalainen Lauri Pietikäinen perui hakemuksensa.

Tänään keskiviikkona 3.6.2020 kello 19.00 Parikkalan kirkossa on mahdollisuus osallistua tilaisuuteen, jossa virkaa hakeneet ovat mukana. Tilaisuus striimataan seurakunnan youtube-lähetyksenä. Linkki lähetyksestä on seurakunnan verkkosivuilla: www.parikkalanseurakunta.fi

Tätä ennen kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston jäsenet sekä talouspäällikkö ja vaalin valmistelija haastattelevat ehdokkaat.