Kettuset kauppiaiksi Kuopioon – Kellarpeltoon, Hernemäkeen ja Pihlajaniemelle haetaan uusia kauppiaita

Aluejohtaja Kuosmanen: Kauppiasneuvottelut käynnissä, kaikki kauppapaikat jatkavat.

Tuija Pauhu

Esa ja Sari Kettunen lähtevät kauppiaiksi Kuopioon ja Kellarpeltoon, Hernemäkeen ja Pihlajaniemelle haetaan uutta kauppiasta tai kauppiaita.
Esa ja Sari Kettunen lähtevät kauppiaiksi Kuopioon ja Kellarpeltoon, Hernemäkeen ja Pihlajaniemelle haetaan uutta kauppiasta tai kauppiaita.

Savonlinnassa kolmea kauppaa pitäneet kauppiaat Sari ja Esa Kettunen siirtyvät kauppiaiksi Kuopioon, tiedottaa K-ryhmä.

Kettusilla on hoidossaan Kellarpellon K-Supermarket Eväskellari sekä K-Marketit Pihlajaniemi ja Hernemäki.

Kettuset aloittavat Kuopion K-Supermarket Matkuksessa elokuun alussa. Savonlinnan kolmeen kauppaan haetaan uutta kauppiasta tai kauppiaita.

– Kauppiasneuvottelut ovat käynnissä ja tavoitteena on saada vaihdokset tehtyä loppukesästä, kertoo Keskon aluejohtaja Jari Kuosmanen.

Kuosmasen mukaan ei ole itsestään selvää, että joku ottaa hoitaakseen juuri saman kolmen kaupan kokonaisuuden.

– Voi tulla muunkinlainen järjestely, tosin K-Markettien uskoisin pysyvän samassa nipussa. Joka tapauksessa kaikki kauppapaikat jatkavat toimintaa, palvelu pelaa ja henkilökunnan työpaikat on turvattu. Kokonaisuuden kannalta paras kauppiasratkaisu nähdään neuvotteluissa ja asia ratkeaa loppukesän aikana.

Kettusilla on juuret Kuopiossa eli he palaavat kotikonnuilleen. Savonlinnassa he olivat kauppiaina kuusi vuotta. Kaikkiaan heillä on K-kauppauraa takanaan yli 10 vuotta.