Tilaajalle

Savonrannan asukkaat ja kesämökkiläiset ottivat yhdessä vierasvenesataman ja ravintolan hoitoonsa – Yhteisöläisten innokas puuhahenki on yllättänyt hankkeen alullepanijat

Voittoa tavoittelematon osuuskunta Savuko haluaa kannustaa toimimaan kuihtuvien kylien puolesta. Yrittäjät kaipaavat keskustelua Raikuun kanavan ja Koloveden mahdollisuuksista.

Vili Väkeväinen

Vuokalan edustalla osa Savukon ja kiinteistöyhtiön jäsenistä sekä kesäsavonrantalaisia: Juha-Pekka Hämäläinen (oik), Matti Pekka-Parkkinen, Lauri Kattelus,  Juha Söderlund, Jaana Tyrmi, Allan Ruotsalainen ja juuri kuvaan ehtinyt Savukon toimitusjohtaja Pekka Lindholm.
Vuokalan edustalla osa Savukon ja kiinteistöyhtiön jäsenistä sekä kesäsavonrantalaisia: Juha-Pekka Hämäläinen (oik), Matti Pekka-Parkkinen, Lauri Kattelus, Juha Söderlund, Jaana Tyrmi, Allan Ruotsalainen ja juuri kuvaan ehtinyt Savukon toimitusjohtaja Pekka Lindholm.

Savonrannan vierasvenesatamassa on perjantaina aamupäivällä aurinkoisen letkeä tunnelma. Laiturissa on muutama vene, joissa yöpyjät heräilevät kesäpäivään.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut