Savonlinnan kaupunginhallitus säästäisi henkilöstömenoissa 1,5 miljoonaa euroa ja vähentäisi juustohöyläystä.

Kaupunginhallituksen talousarviokokouksesta saadaan virallista pöytäkirjatietoa torstaina. Kaupunginvaltuusto päättää talousarviosta 10. joulukuuta.

Soila Puurtinen

Savonlinnan kaupunginhallitus sai talousarvioesityksensä lähes valmiiksi maanantai-iltana. Virallista tietoa esityksistä on luvassa torstaina.
Savonlinnan kaupunginhallitus sai talousarvioesityksensä lähes valmiiksi maanantai-iltana. Virallista tietoa esityksistä on luvassa torstaina.

Savonlinnan kaupunginhallitus esittää juustohöyläleikkausten poistamista sivistystoimen ja teknisen toimen ensi vuoden talousarvioista.

Kaupunginhallitus esittää juustohöyläleikkauksen tilalle 1,5 miljoonan euron vuotuisia henkilöstösäästöjä.

Esitykset syntyivät äänestäen kaupunginhallituksen talousarviokokouksessa maanantaina. Kokous kesti seitsemän tuntia ja päättyi kello 22 jälkeen.

Kaupunginvaltuusto päättää talousarviosta 10. joulukuuta. Kaupunginhallituksen talousarviokokouksesta saadaan virallista pöytäkirjatietoa torstaina.

Lue pitempi versio jutusta tästä linkistä. 
Jutussa on haastateltu kaupunginhallituksen jäseniä henkilöstösäästöistä sekä kerrottu myös kaupunginhallituksen muista esityksistä. (Vain tilaajille. Kokeile Itä-Savon verkkopalveluja kaksi viikkoa maksutta)

Tässä linkissä on kaupungin pääluottamusmiesten kommenttia asiaan. (Tämäkin on vain tilaajille)

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet