Poliisi: Savonlinnan lauantaisessa mopokolarissa loukkaantuneella pojalla murtumavammoja — Autoa ajoi 83-vuotias mies

Mopoon törmännyttä autoa kuljetti 83-vuotias paikkakuntalainen mies.

Timo Seppäläinen

Loukkaantuneet pojat vietiin kahteen eri sairaalaan. Mopon kuljettaja on yhä sairaalassa, mutta matkustajana ollut poika on jo päässyt kotiin. Arkistokuva.
Loukkaantuneet pojat vietiin kahteen eri sairaalaan. Mopon kuljettaja on yhä sairaalassa, mutta matkustajana ollut poika on jo päässyt kotiin. Arkistokuva.

Lauantai-iltana Savonlinnassa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantuneen 15-vuotiaan pojan tila on vakaa, ilmoittaa Itä-Suomen poliisi.

Poika loukkaantui vakavasti, kun hänen kuljettamansa mopo törmäsi henkilöautoon Pihlajaniemellä. Poliisi kertoo, että poika loukkasi onnettomuudessa alaraajojaan. Hänen molemmissa jaloissaan on murtumavammoja.

Poliisi on saanut lisätietoa tapahtumien kulusta.

Mopo oli ajamassa suoraan niin sanottua Vilpun rinnettä alas ja menossa Poukkusalmen suuntaan. Vastakkaisesta suunnasta lähestyi henkilöauto, jota ajoi 83-vuotias mies.

Henkilöauto kääntyi risteyksessä vasemmalle Kuusniementielle, jolloin se törmäsi mopoon. Sekä mopon kuljettaja että kyydissä ollut 15-vuotias poika loukkaantuivat.

Pojista vakavimmin loukkaantunut vietiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan ja matkustajana mopon kyydissä ollut toinen poika Savonlinnan sairaalaan. Mopon matkustaja on jo päässyt sairaalasta kotiin, tiedottaa poliisi.

Henkilöautoa kuljettanut mies ei loukkaantunut onnettomuudessa. Ajoneuvot vaurioituivat yhteentörmäyksessä.

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen. Onnettomuus tapahtui pimeän aikaan, mutta katuvalot olivat toiminnassa. Itä-Suomen poliisi jatkaa onnettomuuden syiden ja olosuhteiden tutkintaa.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut