Sosterin kotihoidon kauppapalvelun toimittaja vaihtui Savonlinnassa helmikuun alusta

Vesa Vuorela

Kauppapalvelun toimittajamuutokset eivät vaikuta Sosterin kotihoidon kauppapalvelupäiviin tai ostospaikkoihin. Asiakkaita on informoitu muutoksesta.
Kauppapalvelun toimittajamuutokset eivät vaikuta Sosterin kotihoidon kauppapalvelupäiviin tai ostospaikkoihin. Asiakkaita on informoitu muutoksesta.

Kotihoidon kauppapalvelun toimittaja vaihtui Savonlinnassa helmikuun alusta.

Sosterin kotihoidon kauppapalvelu kilpailutettiin ja hankintapäätöksen mukaan Sosteri hankkii kotihoidon kauppapalvelut Savonlinnan kantakaupungissa Kuljetusliike Mustapää Oy:lta.

Kerimäellä ja Punkaharjulla kauppapalvelun tuottaa RajaLink Ky.

Aikaisemmin palveluntuottajana toimi Saimaan Marja, joka jatkaa edelleen Enonkoskella palveluntuottajana.

Muutos ei Sosterin mukaan vaikuta asiakkaiden saamaan palveluun.

— Kotihoidon työntekijät avustavat asiakkaita edelleenkin tarvittaessa kauppalistan laatimisessa ja välittävät sen palveluntuottajalle sähköisesti koodattuna, kotihoidon päällikkö Minna Laurio kertoo Sosterin tiedotteessa.

Palveluntuottaja hoitaa puolestaan kauppaostokset ja niiden toimituksen asiakkaalle.

— Kuljetuspalvelu käy kaupassa, pakkaa ostokset ja tuo ne asiakkaan kotiin ja huolehtii ne kaappiin saakka, Laurio sanoo.

Kotihoidon kauppapalvelupäivät ja ostopaikat säilyvät ennallaan. Asiakkaita on informoitu kauppapalvelutoimittajan muutoksesta.

Itä-Savon sairaanhoitopiiri Sosteri kilpailutti kotihoidon kauppapalvelun syksyllä 2018. Hankintapäätöksen kuntayhtymähallitus on tehnyt 29.11.2018.