Maajussi Lauri Savonlinnasta hakee maikkarilla morsianta — esittelyjakso on tänä iltana!

Haussa on avoin ja sopivasti kahjo nainen — varsinainen sarja nähdään syksyllä.

Soila Puurtinen

Lauri Kosonen Savonlinnasta on mukana Maajussille morsian -ohjelmassa.
Lauri Kosonen Savonlinnasta on mukana Maajussille morsian -ohjelmassa.

Lauri Kosonen Savonlinnasta on mukana MTV3-kanavan suositussa Maajussille morsian -ohjelmassa ensi syksynä. Maajussit esitellään tänä iltana. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Kosonen on myös vihreiden ehdokas kuntavaaleissa Savonlinnassa.

Kosonen viljelee noin 100 vuotta suvussa ollutta tilaa ja kertoo haluavansa kehittää sitä niin viljelystuotteiden kuin matkailunkin osalta. Haaveissa on norppasafareiden järjestäminen ja porojen hankkiminen. Harrastuksia ovat taideinstallaatiot, musiikki ja puoliammattimainen valokuvaus.

Rinnalleen Lauri etsii sopivasti kahjoa naista, joka uskaltaa heittäytyä elämän vietäväksi ja ”opettelee uimaan hyppäämällä altaan syvään päätyyn”. Laurin arvot ovat tiivistetysti armeliaisuus, avoimuus ja anteliaisuus, ja näitä piirteitä Lauri etsii myös naisesta.

Heti esittelyjakson jälkeen katsojat saavat lähestyä suosikkiaan kirjeitse. Postitettujen kirjeiden tulee olla perillä torstaina 13.4. mennessä, netissä voi kirjoittaa 18.4. asti.

Mukana on 8 maajussia iältään 29–59 vuotta, kaksi naista ja kuusi miestä.

Uudet maajussit edustavat sekä perinteitä että tulevaisuutta. Mukana on suurmaatalousyrittäjää, pientilallista, urbaania viljelijää ja perinteistä maidontuottajaa eri puolilta maata.

Kaikille on yhteistä avoin katse tulevaan ja rakkaus omaan työhön. Yksi kaipaa rinnalleen emäntää, toinen ystävää. Yhdellä on lapset tehty, toinen niitä vasta toivoo.

Maajussien esittelyt tästä.

Maajussille morsian –sarjan kymmenes tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2017. Ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Media Finland Oy.

Maajussille morsian esittelyjakso MTV3-kanavalla 20.3. klo 20. Ohjelma uusitaan torstaina 23.3. kello 14.30 ja sunnuntaina 26.3. kello 17.

Juttua päivitetty 21.3. klo 13.05: Lisätty tv-ohjelman uusintojen esitysajat.

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo