Savonlinnan Rotaryklubi ry jakaa stipendejä ysiluokkalaisille — Katso nimilista

Kultakin luokalta oppilaat valitsivat yhden, jonka he arvioivat edistyneeksi hyvässä käytöksessä ja toisten huomioimisessa lukuvuoden aikana.

Soila Puurtinen

Yhdeksän hyväkäytöksistä Talvisalon ysiluokkalaista saa stipendin. Rotaryklubin stipendinsaajat seutukunnan yseistä valitsivat heidän luokkatoverinsa. 
Yhdeksän hyväkäytöksistä Talvisalon ysiluokkalaista saa stipendin. Rotaryklubin stipendinsaajat seutukunnan yseistä valitsivat heidän luokkatoverinsa. 

Usean lukuvuoden ajan Savonlinnan Rotaryklubi on tehnyt yhteistyötä Savonlinnan ja Enonkosken peruskoulujen 9.-luokkalaisten kanssa Matkalippu Tulevaisuuteen-hankkeessa.

Rotaryklubin jäsenet ovat vierailleet kouluissa tapaamassa oppilaita yhdessä heidän opettajiensa kanssa. Teemana oppitunnilla on ollut hyvä käyttäytyminen ja toisten huomioiminen.

Rotaryklubin jäsenet ovat välittäneet oppilaille omia kokemuksiaan työelämästä ja oppilaat ovat työstäneet ennakkotehtävää aiheesta. Oppilaat ja opettajat ovat olleet innnostuneina mukana.

Kultakin luokalta oppilaat ovat valinneet yhden, jonka he ovat arvioineet edistyneeksi hyvässä käytöksessä ja toisten huomioimisessa lukuvuoden aikana. Hänet rotaryklubi palkitsee stipendillä.

Oppilaat ovat valinneet seuraavat oppilaat stipendinsaajiksi:

Mertalan koulu: Alma Kovanen, Ella Tapanila, Liisa Tynkkynen, Eemil Väänänen, Emmi Siitonen.

Talvisalon koulu: Niklas Vasara, Aapo Rasimus,Teemu Romppanen, Aaron Juuti, Tuukka Tuhkunen, Julius Kuruheimo, Iida Kokkonen ja Netta Asikainen.

Punkaharjun koulu: Niilo Hämäläinen, Miamari Saksa.

Kerimäen koulu: Miina Naukkarinen, Kerttu Rinkinen, Joni Lähdetniemi.

Enonkosken koulu: Ian Laitinen.

Savonrannan koulu: Elmeri Käyhkö.