Savonlinnan kylät ry järjestää ensimmäisen kyläaktiivien palkitsemisgaalan perjantaina — Juhlaväkeä tanssittaa duo Eero ja Pasi

Kyläkaalassa Moinsalmen Itikkanotkossa palkitaan kyläaktiiveja perjantaina.

Eero ja Pasi takaavat tahdit Kyläkaalan lopuksi.
Eero ja Pasi takaavat tahdit Kyläkaalan lopuksi.

Savonlinnan kylät ry on kylä- ja asukasyhdistysten edunvalvonta- ja katto-organisaatio, jonka näkyvimpiä toimia ovat olleet Lähde vaikuttaa -hanke kumppanuuspöytineen sekä Kyliltä kylille -hanke. Myös kylätalojen kohdeavustukset ovat yhdistyksen toiminnan tulosta.

Savonlinnan kylät ry järjestää laatuaan ensimmäisen kyläaktiivien palkitsemisgaalan Moinsalmen Itikkanotkossa 8. marraskuuta. Juhlaan kutsutaan mukaan kaikki Savonlinnan asukas- ja kyläyhdistykset.

Moinsalmentien alueen kyläyhdistys ry isännöi tätä ensimmäistä yhdistysjuhlaa. Talon puolesta tilaisuudessa puhetta pitää Terho Kaskinen. Jukka Nokelainen, Jaana Luostarinen ja Asko Koukkari vastaavat illan juonnosta. Tilaisuus alkaa kello 19, jota edeltää Savonlinnan kylät ry:n vuosikokous alkaen kello 18.

Kuten gaalassa konsanaan, Kyläkaalassa palkitaan savonlinnalaisia kyläaktiiveja. Savonlinnan kylät ry on valmistellut omat huomioimisensa — yhdistykset voivat halutessaan palkita omiaan. Juhlaväkeä tanssittaa duo Eero ja Pasi.

Kylätoimijat palkitaan yhteisöllisestä aktiivisuudesta Kyläkaalassa.
Kylätoimijat palkitaan yhteisöllisestä aktiivisuudesta Kyläkaalassa.

Savonlinnan kylät ry:n Kyläkaala Itikkanotkossa perjantaina 8.11. kello 19.