Onnibusin toimitusjohtaja: Savonlinnassa matkustajia vaihtelevasti

Onnibus ei ole suunnitellut lopettavansa liikennöintiä Savonlinnan ja Helsingin välillä.

Soila Puurtinen

Onnibus aloitti tammikuussa liikennöinnin Savonlinnan ja Helsingin välillä. Matkustajia on toimitusjohtaja Pekka Mötön mukaan ollut vaihteleva määrä.

Onnibus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo, että Savonlinnan ja Helsingin välisillä bussivuoroilla on ollut matkustajia alkuvuonna vaihtelevasti. Onnibus aloitti liikennöinnin kyseisellä välillä tammikuussa.
— Aina tietysti enemmänkin mahtuisi.

Lukija kysyi toimituksesta, onko Onnibus lopettamassa Helsingin ja Savonlinnan välisen liikennöinnin, kun verkkokaupasta ei voi ostaa lippuja tälle välille enää maaliskuun jälkeiselle ajalle. Mötön mukaan tällaista ei missään nimessä ole suunniteltu.
— Verkkokauppamme on tällä hetkellä auki maaliskuun loppuun asti. Jotain lippuja voi ehkä jo ostaa myös sen jälkeiselle ajalle.

Mötön mukaan vuoroja ei ole vielä päivitetty verkkokauppaan huhtikuusta eteenpäin, sillä Onnibus aikoo aloittaa huhtikuussa uusia reittejä. Lisäksi se alkaa myös myydä vaihtolippuja yhtiön muihin bussivuoroihin.

Kia Kilpeläinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.