Tilaajalle

Teollisuusliitto ennakoi haasteellista työmarkkinasyksyä — "Kiky-tunnit on saatava pois!"

Syksyn työehtoneuvotteluihin valmistautuvan Teollisuusliiton asialistalla on kilpailukykysopimuksen purku. Teollisuusliittoa huolettaa myös ammattitaitoisen työvoiman saatavuus teollisuuteen.

Teollisuusliiton varapuheenjohtaja Turja Lehtonen (vas.) vieraili Punkaharjun Puutaito Oy:n tuotantolaitoksessa Kerimäellä.  Toimitusjohtaja Janne Tirronen (oik.) esitteli yhtiön tuotantoa Teollisuusliiton luottamushenkilötapaamisen osallistujille. Mukana oli myös Mölnlycken pääluottamusmies Atte Kilpinen Mikkelistä.
Teollisuusliiton varapuheenjohtaja Turja Lehtonen (vas.) vieraili Punkaharjun Puutaito Oy:n tuotantolaitoksessa Kerimäellä. Toimitusjohtaja Janne Tirronen (oik.) esitteli yhtiön tuotantoa Teollisuusliiton luottamushenkilötapaamisen osallistujille. Mukana oli myös Mölnlycken pääluottamusmies Atte Kilpinen Mikkelistä.

Teollisuusliitto valmistautuu kilpailukykysopimuksen purkuun syksyn työehtoneuvotteluissa. Teknologiateollisuus ry ja Teollisuusliitto ry ovat yhdessä sopineet, että liitot eivät käytä teknologiateollisuuden, malmikaivosten sekä pelti- ja teollisuuseristysalan sopimuksiin sisältyvää mahdollisuutta ns. optiovuodesta.