Lue Itä-Savon jutut uudelleen Venla-gaalassa palkituista Keisari Aarnio- ja Elossa24 -sarjoista!

Kari Hietalahti sai Keisari Aarnio -sarjan kanssa juhlia parhaan draamasarjan palkintoa. Savonlinnassakin kuvattu Elossa24 palkittiin parhaana uutis-, ajankohtais- ja asiaohjelmana.

Kari Hietalahti sai juhlia Keisari Aarnion menestystä.
Kari Hietalahti sai juhlia Keisari Aarnion menestystä.

Timo Seppäläinen

Tehostetun kotisairaanhoidon ammattilainen Leena Heiskanen-Kurki oli Elossa 24 -ohjelman aamupäivän tähti Savonlinnassa. Toimittaja Lotta-Kaisa Riistakoski ja kuvaaja Ville Räty haluavat useita ottoja eri tilanteista. Se ei ärsytä hoitohenkilöstöä, koska arvokas työ ansaitsee julkisuutta.

Perjantaina televisioihmiset palkitsivat taas toisiaan Venla-gaalassa.

Parhaana draamasarjana palkittiin Keisari Aarnio, jossa savonlinnalaislähtöinen Kari Hietalahti teki väkevää näyttelijätyötä. Juttuun voi palata täällä.

Parhaan uutis-, ajankohtais- ja asiaohjelmana palkittiin Elossa24. Sarjassa seurattiin myös päivä Savonlinnan sairaalan arkea. Juttuun voi palata täällä.

Kaikki palkitut tv-sarjat löytyvät muun muassa Ylen jutusta täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet