Tilaajalle

Ravintola Majakka on palvellut monia sukupolvia Savonlinnan matkustajasatamassa — Ruokalistalla oli 1960-luvulla munakkaita ja lihalientäkin, mutta ravintolan kahdesta ruoka-annoksesta tuli vuosikymmenten ajaksi hittejä

Majakka on alkanut kerätä yhtenä juhlavuotensa ohjelmanumerona asiakasmuistoja. Helmikuussa 1969 avattu Majakka teki vuonna 2018 myynnissään historiansa parhaimman tuloksen.

Timo Seppäläinen

Keittiöpäällikkö Toni Kauppinen on työskennellyt Majakassa kuusi vuotta. — Meillä ei muikkuja pakasteessa säilytetä, vaan annoksiin käytetään aina tuoretta muikkua, hän vakuuttaa.
Keittiöpäällikkö Toni Kauppinen on työskennellyt Majakassa kuusi vuotta. — Meillä ei muikkuja pakasteessa säilytetä, vaan annoksiin käytetään aina tuoretta muikkua, hän vakuuttaa.

Ravintola Majakassa on ruokaillut ja viihtynyt monta sukupolvea. Suvun yhteiselle lounaalle voi saapua nyt seurue, jossa suvun nuorimmat vesat edustavat kolmatta, jopa neljättäkin sukupolvea.

Luetuimmat