Tilaajalle

Luonnonmukaista lampaanlihaa suoramyyntinä Varparannalta — "Pikkuhiljaa ihmiset alkavat osata tänne, ja varsinkin kesäaikaan monet mökkiläiset ja turistit käyvät ostamassa karitsanlihaa"

Luomutuotanto on vakiintunut osaksi kotimaista ja itäsavolaistakin maataloustuotantoa. Tiisanmäen luomutilalla Savonlinnan Varparannalla tuotetaan lampaanlihaa luomusäännösten mukaisesti.

Soila Puurtinen

Hanna Niskanen (oik.) ja Jussi Pesonen tuottavat luonnonmukaista lampaanlihaa Savonlinnan Varparannalla. Tiisanmäen tilan tuotanto markkinoidaan suoramyyntinä.

Tiisanmäen luomutilan lampolassa Savonlinnan Varparannalla käy kova määkinä, kun keväällä syntyneet karitsat kirmaavat paksun olkikuivikepatjan päällä. Muutaman viikon ikäisten karitsojen suu jauhaa märepalaa jo tottuneesti. Välillä käydään heinäpaalilla maistelemassa herkullista luomuheinää ja päälle imaistaan maidot emon nisästä.