Katso vinkit juhannuksen joukkoliikenteeseen: Varsinkin torstaina saa varautua ruuhkiin — junaliikenne jäissä Itä-Suomessa

Vilkastuva liikenne aiheuttaa joukkoliikenteelle poikkeuksia aikatauluihin juhannusaattona. Juhannuspäivänä bussit eivät kulje, ja junia rajoittavat ratatyöt.

Lukas Pearsall, Lukas Pearsall

Junissa on ruuhkaa luvassa varsinkin päivää ennen juhannusaattoa eli torstaina 21. kesäkuuta. Juhannusviikonloppuna Itä-Suomen juna-aikatauluihin vaikuttavat ratatyöt.

Juhannuksen aikaan koko liikenne ruuhkautuu jälleen koko Suomen alueella. Menoliikenne juhannuksena on vilkkaimmillaan pohjoisen ja idän suuntaan, ja paluuliikenne etelään ja länteen. Joukkoliikenteeseen juhannus vaikuttaa entiseen malliin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet