Elvis Presley oli joulufani vailla vertaa — Amerikkalainen Elvis-imitaattori laulaa Savonlinnan Tuomiokirkossa esikuvansa levyttämää joulumusiikkia

Ohjelmistossa painottuu uskovaisesta perheestä tulleen Elviksen mieltymys hengelliseen gospel-musiikkiin.

RH-Entertainment Oy

Victor Trevino Jr on intohimoinen Elvis-fani ja Elvis-imitaattori, joka on kiertänyt konsertoimassaeri puolilla maailmaa idolinsa musiikkia esittäen.
Victor Trevino Jr on intohimoinen Elvis-fani ja Elvis-imitaattori, joka on kiertänyt konsertoimassaeri puolilla maailmaa idolinsa musiikkia esittäen.

Savonlinnan Tuomiokirkossa on mahdollisuus kuulla huipputason amerikkalaista Elvis-imitaattoria Victor Trevinoa ensi perjantaina, 13. joulukuuta.

Las Vegasista tuleva Trevino Junior esittää esikuvansa Elvis Presleyn tutuksi tekemää joulumusiikkia.

Christmas With Elvis Presley Songs -konsertin ohjelmistossa ovat muun muassa laulut Winter Wonderland, Silent Night, Blue Christmas, Peace In The Valley, Swing Down Sweet Chariot, O’Holy Night, Silver Bells, Little Drummer Boy, Crying In The Chapel ja Amazing Grace.

Victor Trevino Juniorin sanotaan olevan nuoresta iästään huolimatta Elviksen musiikin tulkitsijana aivan omaa luokkaansa. Hänen esiintymistään on kuvailtu seuraavasti: ”Jos suljet silmäsi, kuulet Elviksen laulavan! Ja jos avaat silmäsi, niin näet Elviksen esiintyvän!”

— Vanhempani tutustuttivat minut Elviksen musiikkiin jo ollessani lapsi. Siitä alkoi minun kiinnostukseni ja intohimoni Elvistä ja Elviksen musiikkia kohtaan, hän kertoo.

26-vuotias Victor Trevino Jr on esiintynyt Elvis-imitaattorina jo useita vuosia konsertoiden Yhdysvalloissa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa. Hän on erikoistunut Elviksen alkuaikojen uraan ja levytystuotantoon.

Savonlinnan konsertti on osa laajaa kiertuetta, jonka Trevino tekee marras-joulukuussa suomalaisissa kirkoissa. Ohjelmistossa korostuu Elviksen suuri mieltymys hengelliseen gospel-musiikkiin.

Joulu oli Elvis Presleyn mieluisin juhlapyhä. Hänen uskovainen perheensä kuului First-Assembly of God -nimiseen seurakuntaan, jonka järjestämissä jumalanpalveluksissa Elvis vanhempineen säännöllisesti nähtiin. Joulukirkossa käyminen kuului perheen perinteisiin.

Myöhemmin, uransa huippuaikoina, Elviksen kerrotaan erityisesti joulun aikaan muistaneen sukulaisiaan, läheisiään ja ystäviään poikkeuksellisen ylellisillä joululahjoilla kuten loistoautoilla, koruilla ja vielä 50-luvulla luxus-tuotteiksi luokitelluilla televisioilla.

Christmas With Elvis Presley Songs -konsertti pe 13. joulukuuta klo 18.30 Savonlinnan Tuomiokirkossa. Sol. Victor Trevino Jr. Konsertin kesto noin 75 minuuttia. Liput ennakkoon ostettuna 25 euroa, ovelta 30 euroa. Lipunmyynti osoitteista ticketmaster.fi ja lippu.fi.