Hanna Kosonen: LUT:n lähtö Savonlinnasta on todella suuri pettymys — Rehtori Juha-Matti Saksa kertoo, että Savonlinnaan on ollut vaikea saada alan osaajia töihin

Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) vetää tutkijaryhmänsä pois Savonlinnasta, koska ryhmän vetäjä on valittu Lappeenrantaan.

Tuija Pauhu

Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hanna Kosonen kertoo 
tehneensä sen eteen pitkään töitä, jotta Lappeenrannan teknillinen 
yliopisto olisi voinut jatkaa tutkimustyötään Savonlinnassa.
Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Hanna Kosonen kertoo tehneensä sen eteen pitkään töitä, jotta Lappeenrannan teknillinen yliopisto olisi voinut jatkaa tutkimustyötään Savonlinnassa.

Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kansanedustaja Hanna Kosonen (kesk.) sanoo olevansa erittäin pahoillaan, että Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) vetää tutkijaryhmänsä pois ja lopettaa toimintansa näin Savonlinnassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet