Erikoinen ja röyhkeä varkaus Savonlinnassa – Laska-koiralta vietiin kaulapanta ja hihna kaulasta keskellä kirkasta päivää

Mari Hrustaljova kyseli asian perään Facebookin Savonlinnan Puskaradiossa, mutta tavarat ovat edelleen joron jäljellä.

Mari Hrustaljovan arkisto

Laska-koiralta vietiin kaulapanta ja hihna keskellä kirkasta päivää Savonlinnassa. Laska on 7-vuotias valkoinenpaimenkoira.
Laska-koiralta vietiin kaulapanta ja hihna keskellä kirkasta päivää Savonlinnassa. Laska on 7-vuotias valkoinenpaimenkoira.

Savonlinnalainen Mari Hrustaljova joutui erikoisen röyhkeän varkaan uhriksi perjantaina Savonlinnan keskustassa.

Hän oli jättänyt Laska-koiransa sidottuna Intersportin ja KappAhlin väliseen eteisvälikköön liikkeessä asioidessaan.

Emännän palatessa koira oli edelleen tallessa, mutta ilman pantaa ja hihnaa. Mari Hrustaljova kyseli asian perään Facebookin Savonlinnan Puskaradiossa, mutta tavarat ovat edelleen joron jäljellä.

– Koira istui jättämässäni paikassa. En ole vielä tehnyt rikosilmoitusta. Saatan tehdä. Pannan ja hihnan arvo on yhteensä reilu 50 euroa. Matka jatkui kotiin koira kaulaliinassani.

– Onhan tässä aika kurja mieli, kun tuollaista ikävää tapahtuu. Koira ei onneksi vaikuttanut mitenkään stressaantuneelta.

Mikäli Olavinkadun varrella tai lähistöllä joku huomaa ruskean nahkahihnan ja vaaleanpunaisen kangaspannan, omistaja on todennäköisesti Mari Hrustaljova.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut