Kesän mahtava avaus Savonlinnassa oli napakymppi lauantain osalta — "On hieno juttu huomata, että kun samana päivänä järjestetään riittävästi erilaisia tapahtumia, yleisöä tulee kauempaakin kuin laitakaupungilta"

Porukkaa oli liikkeellä tuhatmäärin etenkin lauantaina iltapäivällä. Sekä Sokoksen ja Kirkkokadun väliltä suljettu Olavinkatu että Savonlinnan torin seutu olivat ajoittain mustanaan ihmisiä. 99-prosenttisella varmuudella vuoden kuluttua Kirkkopuistossa nähdään toinen St. Olaf Summerfest.

Iida Kekäle

Olavinkatu täyttyi kiinnostuneista vanhojen autojen ystävistä lauantaina iltapäivästä. Vilkasta oli muuallakin keskustan alueella.

Savonlinnan kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen kyläpäällikkö Olli Österlund on erittäin tyytyväinen kesänavausviikonlopun saldoon.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet