Nunnan etsinnät keskeytettiin päivän ajaksi — poliisi ei usko kadonneen olevan enää liikuntakykyinen

Poliisi tekee sunnuntain aikana päätöksen siitä, miten etsintöjä jatketaan.

Nunnan etsinnät keskeytettiin päivän ajaksi — poliisi ei usko kadonneen olevan enää liikuntakykyinen

Lintulan luostarista Heinävedeltä tiistai-iltana kadonneen nunna Irmeli Vuolteen etsinnöissä pidetään tänään välipäivä. Viimeisin varma havainto 73-vuotiaasta Vuolteesta on tiistai-illalta Honkasalontieltä.

Katoamisesta on kulunut neljä vuorokautta, ja poliisi pitää erittäin epätodennäköisenä, että Vuolle olisi enää liikuntakykyinen, jos hän on ollut metsässä koko ajan. Etsintöjen aikana saatujen tietojen perusteella on myös epätodennäköistä, että hän olisi poistunut pidemmällekään.

Tiistai-iltana kävelylenkillään kadonneen nunna Elisabetin etsinnät jatkuvat tänään Heinävedellä.
Tiistai-iltana kävelylenkillään kadonneen nunna Elisabetin etsinnät jatkuvat tänään Heinävedellä.

Vuolletta on etsitty maastosta, joka on ollut erittäin vaikeakulkuista, ja poliisi toteaa tiedotteessaan, että etsintäketju oli edennyt neljässä tunnissa noin kilometrin matkan tien laitoja 15 metrin kaistalla. Etsinnöissä oli käytetty myös lennokkikameraa.

Poliisi pyytää edelleen alueen asukkaita ja mökkiläisiä tarkastamaan rakennuksiaan ja tarkkailemaan maastoa. Alueelle on myös jaettu tiedotteita kadonneesta. Poliisi tekee sunnuntain aikana päätöksen, miten etsintöjä tullaan jatkossa jatkamaan.

Etsintöjen aikana Hepomäentien varresta oli löytynyt kuvan kynttilälyhty, jonka mahdollista liittymistä kadonneeseen pyritään selvittämään. Lyhdystä jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen tai numeroon 0295 455 358.

Henri Pitkänen

henri.pitkanen@kaakonviestinta.fi

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.