Anneli Puustinen aloitti Hotelli Punkaharjun toimitusjohtajana vuoden alusta

Hotelli Punkaharju haluaa kehittää talven ja kevään matkailua alueella. Yrittäjä Saimi Hoyer arvostaa suuresti uuden toimitusjohtajansa Anneli Puustisen pitkää kokemusta hotellialalta.

Timo Seppäläinen

Anneli Puustinen on viimeksi toiminut Original Sokos Hotel Seurahuoneen johtajana Savonlinnassa.
Anneli Puustinen on viimeksi toiminut Original Sokos Hotel Seurahuoneen johtajana Savonlinnassa.

Pitkään Savonlinnan Seurahuoneen hotellinjohtajana toiminut Anneli Puustinen on aloittanut vuoden alusta Hotelli Punkaharjun toimitusjohtajana.

Tärkein kriteeri uuden toimitusjohtajan valinnassa on ollut hotellin tavoite panostaa jatkossa entistä enemmän toiminnan ammattimaisuuteen sekä kannattavaan kasvuun.

— Olen erittäin iloinen, että saimme Annelin vetämään toimintaamme, toteaa yrittäjän roolissa Puustisen työparina toimiva Saimi Hoyer tiedotteessaan.

— Arvostan suuresti hänen ammattitaitoaan ja pitkää kokemustaan matkailutoiminnasta. Lisäksi koemme tärkeänä, että Anneli on sitoutunut Savonlinnan seutuun ja tuntee sen toimijaverkostot.

Hoyer julkisti ostaneensa miehensä Thomas Hoyerin kanssa entisen Valtiohotellin nykyisen Hotelli Punkaharjun viime kevättalven Matkamessuilla. Hoyerin mukaan alkuvaihe on antanut paljon oppia, osin kivuliastakin. Tärkein huomio on ollut asiakaspalautteen tuomana se, että hotelli tuotteena on hyvä ja sellainen, jota kannattaa kehittää edelleen.

Kuluvan talven ja kevään aikana hotellissa viimeistellään kokoustiloja ja parannetaan mökkikylää. Myös veneilijöiden palveluita kehitetään. Höyrylaivaristeilyt jatkuvat Savonlinnan sataman ja Punkaharjun välillä viime kesäiseen tapaan.

Talvikauden matkailuun suunnitellaan luontoaktiviteetteja, joilla hyödynnetään kansallismaisemaa. Hoyer sanookin, että talvi ja kevät ovat seudulla aivan turhaan vajaakäytöllä matkailun näkökulmasta.

— Pitkään ulkomailla työskennelleenä osaan arvostaa kotiseutuni ainutlaatuisuutta. Punkaharjulla ei ole mitään estettä talvimatkailun kehittämiseen.

Hoyer uskookin, että parhaiten kehittämisessä onnistutaan silloin, kun eri tahot ja toimijat tekevät tiivistä yhteistyötä.

Hotelli pitää tauon 8.1. alkaen ja avaa ovensa jälleen hiihtolomien aikaan.

Anniina Jeskanen

Anniina Jeskanen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.