Niina Kuuvaa esitetään Puumalan kunnanjohtajaksi — "Puumalalla on erottuva ja virkistävä brändi"

Puumalan kunnanvaltuusto päättää Matias Hildenin sijaisen ensi viikon maanantaina.

Niina Kuuvaa esitetään Puumalan kunnanjohtajaksi — "Puumalalla on erottuva ja virkistävä brändi"

Puumalan kunnanhallitus esittää vs. kunnanjohtajaksi Juvalta alunperin lähtöisin olevaa Niina Kuuvaa, 32. Kunnanhallitus päätti asian äänestyksellä, jossa Kuuva sai tuekseen neljä ääntä ja helsinkiläinen Heikki Vento, 34, kolme ääntä.

Mikkelissä asuva Kuuva (kesk.) on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelee Helsingin yliopiston Ruralia-instituutissa. Kuuva on myös Keskustan Mikkelin kunnallisjärjestön puheenjohtaja.

Kunnanjohtaja Matias Hildeniä sijaistava vs. kunnanjohtaja valitaan Puumalan kunnanvaltuuston kokouksessa ensi maanantaina. Vs. kunnanjohtaja valitaan välille 1.11.2017-30.4.2019, jolloin Hilden työskentelee kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen (kesk.) erityisavustajana.

— Toivon totta kai kovasti, että valinta menisi myös valtuustossa läpi ja ilman muuta otan paikan vastan. Olen myös itse paikalla ensi maanantaina, jotta voin vielä esittäytyä valtuutetuille, Kuuva kertoo.

Kuuva sanoo, että kunnanjohtajan tehtävää innosti hakemaan ennen kaikkea Puumalan hyvä maine.

— Puumalalla on erottuva ja virkistävä brändi. Tunnen jonkun verran Puumalan kuntaa ja ihmisiä. Kuntapuoli on kiinnostanut minua aina, toteaa Kuuva.

Luetuimmat