Muutoksia luvassa Rantasalmen kunnan työtehtäviin, sivistysjohtajan työtä ei enää haluta ostaa Juvalta ensi kesän jälkeen

Rantasalmen kunnassa valmistellaan muutoksia kunnan organisaatioon ja työtehtäviin. Rantasalmen kunnanhallitus esittää Juvan kunnalle, ettei sen tarvitsisi enää ostaa sivistystoimen johtamispalveluja Juvan kunnalta 1.8. alkaen.

Rebekka Katko

Rantasalmen kunta valmistelee organisaatiouudistusta toukokuun loppuun mennessä.

Rantasalmen kunnanhallitus esittää Juvan kunnalle, että sopimus sivistystoimen johtamispalvelujen ostamisesta Juvan kunnalta voitaisiin päättää elokuun alussa. Rantasalmi on ostanut sivistysjohtajan palveluja Juvan kunnalta vuodesta 2013 lähtien. Sivistysjohtaja on työskennellyt Rantasalmella keskimäärin yhden päivän viikossa.

Esitys liittyy Rantasalmen kunnan valmistelussa olevaan uuteen hallintosääntöön. Sen yhteydessä kunnan organisaatiota ja henkilöstön tehtäviä järjestellään toukokuun loppuun mennessä uudelleen.
Juvan kunnanhallituksen suostumus tarvitaan, jotta sopimus voidaan irtisanoa jo elokuussa. Muutoin sopimus voidaan irtisanoa vuoden lopussa. Kunnanjohtajat ovat keskustelleet aiheesta ja päätyneet siihen, että luonteva ajankohta sopimuskauden päättämiselle olisi lukuvuoden alku, eli 1.8.2017.

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo