Kommentti: Ensilumenlatu on kaivattu lisä seudun liikuntatarjontaan

Aika usein nykytalvina hiihtokelejä saa odotella pitkään ja hartaasti kevättalven puolelle.

Kommentti: Ensilumenlatu on kaivattu lisä seudun liikuntatarjontaan

Ensilumenlatu on kaivattu lisä Savonlinnan liikuntatarjontaan. Aika usein nykytalvina hiihtokelejä saa odotella pitkään ja hartaasti kevättalven puolelle.

Omat kokemukset tykkilumella hiihdosta ovat positiivisia. Säilötty tykkilumi on ihan kelpo tavaraa luiston ja pidon suhteen suksien alla.

Mikkelin Rantakylässä kaikki muu oli pari vuotta sitten marraskuussa ensiluokkaista paitsi vierustalojen turhan alas vajonnut lämmityssavu. Rantasalmella ei tätäkään haittaa ollut, mutta välimatka Savonlinnasta oli turhan pitkä.

Sen sijaan kymmenen kilometrin piipahdus kaupungin keskustasta Tanhuvaaraan on jo niin pieni matka, että sen voi ajella tunnin lenkin vuoksi.

Hiihto on mielestäni ulkoilmalaji. Säilölumella ulkona se on moninverroin mielekkäämpää kuin sisällä hiihtoputkessa. Niistäkin on kokemusta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.