Putikon onnettomuudessa kuoli 18-vuotias mies, 17-vuotias loukkaantui vakavasti

Vakavasti loukkaantunut kuljetettiin ambulanssilla Savonlinnaan, jonne lääkärihelikopteri lensi Kuopiosta.

Antti Varonen

Tutkijalautakunta saapui onnettomuuspaikalle keskiviikkoiltana.

Pelastuslaitoksen mukaan Putikossa Punkaharjulla tapahtuneessa tasoristeysonnettomuudessa kuoli 18-vuotias mies.

Päivystävä palomestari Ismo Vihro kertoo, että toinen autossa ollut kuljetettiin ambulanssilla Savonlinnaan, jonne lääkärihelikopteri saapui Kuopiosta ambulanssia vastaan. Vihron mukaan vakavasti loukkaantui 17-vuotias mies.

Onnettomuudessa ollut kiskobussi ja onnettomuusauto ovat edelleen onnettomuuspaikalla Putikon kylän kohdalla. Niitä ei siirretä onnettomuuspaikalta ennen kuin paikalle saapunut tutkijalautakunta saa työnsä päätökseen.

Onnettomuus tapahtui Putikon ylikäytävällä kello 19.55. Tasoristeykseen ajanut henkilöauto oli yrittänyt jarruttaa, mutta se päätyi Parikkalan suunnasta tulleen kiskobussin eteen. Taajamajunassa olleet 15 matkustajaa ja kuljettaja eivät loukkaantuneet.

Artikkelia muutettu to klo 9.33 ja korjattu loukkaantuneen ikä.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.