Savonlinnan kaupunki suosittelee välttämään asiointia kaupungintalolla tai muissa kaupungin yksiköissä

Timo Seppäläinen

Nyt korona-aikana asiointia kaupungin palvelupisteessä tai kaupungintalolla suositellaan vältettävän. Arkistokuva.
Nyt korona-aikana asiointia kaupungin palvelupisteessä tai kaupungintalolla suositellaan vältettävän. Arkistokuva.

Savonlinnan kaupunki toivoo, että asiakkaat käyttäisivät puhelinta ja sähköpostia, ottaessaan yhteyttä kaupungin virastoihin ja työntekijöihin.

Asiointia kaupungin palvelupisteessä tai kaupungintalolla suositellaan vältettävän. Mikäli se kuitenkin asian hoidon kannalta on välttämätöntä, on käynnistä suositeltavaa sopia puhelimitse etukäteen.

Kaupungintalon uudistettu palvelupiste on avoinna arkisin kello 9–15. Sisäänkäynti kaupungintalolle tapahtuu B-ovesta eli pääsisäänkäynnistä. Asiakaspalvelun uudistamiseen liittyen muut ovet lukitaan vierailta.

Uudella palvelupisteen toiminnalla on tarkoitus parantaa asiakaspalvelua ja lisätä turvallisuutta asiakaspalvelutilanteissa.

Valtioneuvoston ohjeiden mukaan Savonlinnan kaupunki on useissa toiminnoissaan siirtynyt etätyöskentelyyn. Asiakaspalvelu hoidetaan sähköisesti aina kun se vain on mahdollista. Tarkoituksena on hidastaa koronaviruksen leviämistä sekä turvata palvelujen toimivuus. Toimenpiteillä halutaan suojella erityisestio riskiryhmiä, kuten yli 70-vuotiaita kuntalaisia.

Asiointi kaupungintalolla

Kaupungin virastoaika eli asiakaspalveluaika on ma–pe klo 9.00–15.00.

Puhelinvaihde puh. (015) 527 4000 on avoinna ma–pe klo 8.00–15.00.

Sähköpostiosoite: kirjaamo (at) savonlinna.fi