Tunnettu gospelmuusikko Pekka Simojoki isännöi Majataloiltaa Savonlinnan tuomiokirkossa

Majataloilta on Simojoen ideoima, ja sen tarkoitus on olla tapahtuma täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja.

Philippe Gueissaz

Pekka Simojoki esiintyy EtCetera-kuoron kanssa Majataloillassa Savonlinnan tuomiokirkossa lauantaina.
Pekka Simojoki esiintyy EtCetera-kuoron kanssa Majataloillassa Savonlinnan tuomiokirkossa lauantaina.

Gospelmuusikko Pekka Simojoki isännöi Majataloiltaa Savonlinnan tuomiokirkossa lauantaina. Simojoki on tuttu muusikko ja lauluntekijä varsinkin monelle rippikoulun käyneelle, sillä Simojoen musiikki kuuluu leirien vakionuotiolauluihin.

Majataloilta on Simojoen ideoima, ja sen tarkoitus on olla tapahtuma täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illassa on mukana Simojoen lisäksi EtCetera-kuoro, joka tunnetaan afrikkalaisvaikutteisista rytmeistä sekä rennosta tavasta esiintyä.

Savonlinnan tuomiokirkossa illan puhujavieras on evankelista Ilkka Puhakka. Mukana on myös pastori Jukka Jämsén.

Ennen Majataloiltaa järjestetään rukousseminaari seurakuntakeskuksessa. Raamattuopetuksen lisäksi harjoitellaan helppoja tapoja rukoilla. Seminaari sopii kaikille kiinnostuneille.

Majataloilta Savonlinnassa lauantaina 16.9. Seminaari seurakuntakeskuksessa kello 16.Majataloilta tuomiokirkossa kello 18. Vapaa pääsy.

Anniina Jeskanen

Anniina Jeskanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.