Poliisi toivoo havaintoja koskien Anni Törnin katoamista Savonlinnassa viikonloppuna

Pienistäkin havainnoista kannattaa ilmoittaa, sillä tutkinta on alkutekijöissään.

heidi veijalainen, heidi veijalainen

Tutkinnanjohtaja on maanantaina Savonlinnassa käynnistämässä viikonloppuna kadonneen mikkeliläisen Anni Törnin tapauksen tutkintaa.
Tutkinnanjohtaja on maanantaina Savonlinnassa käynnistämässä viikonloppuna kadonneen mikkeliläisen Anni Törnin tapauksen tutkintaa.

Poliisi toivoo yleisöltä havaintoja koskien mikkeliläisen Anni Törnin katoamista Savonlinnassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

—Pieneltäkin tuntuvat asiat, jotka voisivat jollain tavalla liittyä tähän juttuun, kannattaa ilmottaa meille. Niistä voi olla ratkaiseva apu, kun selvittelemme katoamista, sanoo tutkinnanjohtaja Sami Asikainen Itä-Suomen poliisin Mikkelin poliisiasemalta.

Asikainen saapui maanantaina Savonlinnaan selvittelemään, kuinka tutkinnassa lähdetään etenemään.

Asikaisen mukaan tutkinta on tässä vaiheessa vielä alkutekijöissään. Tästä syystä poliisi ei tiedota asiasta tällä erää enempää eikä ota kantaa katoamiseen millään tavalla.

—Jos aikuinen ihminen on vähän aikaa kateissa, se ei vielä aiheuta toimenpiteitä. Mutta toimenpiteisiin ryhdytään heti tarvittavalla laajuudella, jos esimerkiksi saamiemme vihjeiden perusteella tämä näyttää perustellulta, Asikainen toteaa.

Savonlinnalaislähtöinen 29-vuotias Anni Törni katosi Savonlinnassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Törnin veli ilmoitti eilen maanantaina siskonsa katoamisesta Facebookissa. Katoamisesta ilmoitettiin eilen myös Itä-Suomen poliisille.

Anni Törnin katoamiseen liittyvistä vihjeistä voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi