Tekninen lautakunta: Nälkälinnanmäen kirjastotaloa ei jätetä kylmilleen — Saa nähdä, miten tässä lopulta käy

Kaupunginhallitus voi halutessaan vielä ottaa asian omiin käsiinsä.

Tuija Pauhu

Virkamiehet esittivät vanhan kirjastotalon ylläpitoa lopetettavaksi. Teknisen lautakunnan enemmistö ei tällä syömisellä ajatusta hyväksynyt.
Virkamiehet esittivät vanhan kirjastotalon ylläpitoa lopetettavaksi. Teknisen lautakunnan enemmistö ei tällä syömisellä ajatusta hyväksynyt.

Nälkälinnanmäen vanhaa kirjastoa ei Savonlinnan teknisen lautakunnan mielestä pidä jättää kylmilleen. Lautakunta päätti säilyttää kirjastotalon ylläpidettävien rakennusten listalla äänin 5 — 6. Kaupunginhallitus voi halutessaan vielä ottaa asian omiin käsiinsä.

Teknisen viraston viranhaltijat olivat esittäneet vanhan kirjastotalon ylläpidon lopettamista. Nälkälinnanmäki on kaavoitettu matkailukäyttöön, mutta vanhan kirjaston tiloja on ollut vuokrattuna muuhun tarkoitukseen tilapäisen rakennusluvan turvin. Tilapäisiä rakennuslupia ei enää lain mukaan voi jatkaa.

Savonlinnan kaupungin omistuksessa oleva Juvan virastotalo sekä Savonrannan vanha terveysasema jätetään kylmilleen.

Lue asiasta lisää täältä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet