Auto ohitti rekkaa Heinävedellä, törmäsi ohituskaistan kohdalla keskikaiteeseen

Poliisi auttoi autotta jäänyttä, sillä heillä oli sama suunta.

Taru Hokkanen

Hälytys kolarista tuli pelastuslaitokselle kello 16.30 jälkeen keskiviikkona.
Hälytys kolarista tuli pelastuslaitokselle kello 16.30 jälkeen keskiviikkona.

Henkilöauto lähti ohittamaan rekkaa, mutta ajautui päin keskikaidetta Heinävedellä perjantai-iltana. Auto oli matkalla Joensuuhun päin 23-tiellä, kun se Kypäräjärven ja Suurahon kohdalla olevalla ohituskaistalla törmäsi päin keskikaidetta tiellä olleen lumisohjon takia.

Palomestari Joni Himberg Etelä- Savon pelastulaitokselta kertoo, että autossa oli vain kuljettaja, joka ei loukkaantunut. Onnettomuuden jälkeen hän sai paikalle tulleelta poliisiautolta kyydin, sillä se oli sattumalta myös matkalla Joensuuhun päin. Poliisi ei ottanut siis kuljettajaa kyytiin virantoimituksen takia, vaan auttoi autotta jäänyttä.

Auto oli vielä kello 18 jälkeen tien varressa, mutta se oli siirretty keskikaiteen tuntumasta tien penkalle. Hinausauto oli tulossa, mutta Himbergin arvion mukaan merkittävää liikenne-estettä ei ollut tulossa.

Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja siivosi rojua pois. Autoon tuli ruttuja ja siitä irtosi muoviosia.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.