Kimmo Natusesta Savonlinnan vuoden palkansaaja — ”Valintakriteereinä olivat esimerkillisyys ja aktiivinen toimiminen palkansaajien hyväksi järjestöissä ja järjestöjen ulkopuolella”

”Luottamustehtävien hoidosta UPM Plywood Savonlinnan tehtaan pääluottamusmiehenä Kimmo Natusella on laaja kokemus. Hänellä on positiivinen asenne ja hän on huumorintajuinen, rauhallinen ja sitkeä neuvottelija”, todetaan valintaperusteissa.

Soila Puurtinen

UPM:n vaneritehtaan pääluottamusmies Kimmo Natunen valittiin vuoden palkansaajaksi Savonlinnassa. Arkistokuva on vuodelta 2016.
UPM:n vaneritehtaan pääluottamusmies Kimmo Natunen valittiin vuoden palkansaajaksi Savonlinnassa. Arkistokuva on vuodelta 2016.

SAK:n Savonlinnan seudun paikallisjärjestö on valinnut vuoden 2019 palkansaajaksi Kimmo Natusen. Järjestön mukaan nimitys on huomionosoitus sekä työntekijälle itselleen että myös työpaikalle ja ammattiosastolle.

— Vuoden palkansaajavalinnan tavoitteena on kohottaa aktiivisten palkansaajien arvostusta yhteiskunnan rakentajina heidän omalla paikkakunnallaan. Valintakriteereinä olivat esimerkillisyys ja aktiivinen toimiminen palkansaajien hyväksi järjestöissä ja järjestöjen ulkopuolella, tiedotteessa kerrotaan.

Vuoden palkansaajapalkinto luovutettiin maanantaina Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä, Kunnon työn päivä-tapahtuman jälkeisessä palkansaajaseminaarissa.

Samassa tilaisuudessa palkitaan myös Pieksämäen - ja Mikkelin alueen vuoden palkansaajat.

— Luottamustehtävien hoidosta UPM Plywood Savonlinnan tehtaan pääluottamusmiehenä Kimmo Natusella on laaja kokemus. Hänellä on positiivinen asenne ja hän on huumorintajuinen, rauhallinen ja sitkeä neuvottelija, todetaan valintaperusteissa.

Tiedotteen mukaan Natunen on toiminut työpaikan luottamusmiehenä vuodesta 2005 ja pääluottamusmiehenä vuodesta 2011 alkaen. Puuliiton valtuustoon hän kuului 2014-2017. Mekaanisen metsäteollisuuden johtokuntaan 2009- 2017 ja neuvottelukuntaan 2015-2017. Teollisuusliiton puusektorin johtokunnan puheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2017 ja on myös neuvottelukunnan jäsen.

— Natunen on ollut myös UPM- konsernin yhteistoimintaedustajana vuodesta 2011 alkaen. Hän kuuluu Teollisuusliiton Savonlinnan puutyöntekijäin ammattiosastoon ja toimii myös ko. osaston taloudenhoitajana. Esityksen vuoden palkansaajaksi teki Savonlinnan Puutyöntekijöiden ammattiosaston hallitus.

Kimmo Natusen perheeseen kuuluvat vaimo ja aikuinen tytär. Vapaa-aikoinaan hän harrastaa vapaapalokuntaa ja on myös VPK:n hallituksessa. Sulkapallo kuuluu myös harrastuksiin.

Uusimmat uutiset