Ratkaisua Mikkelin ja Savonlinnan keskussairaaloiden kirurgian työnjaosta ei ole vieläkään löydetty — Kysin johtajaylilääkäri Jorma Penttinen kommentoi: ”Olemme odottaneet sitä kuin kuuta nousevaa”

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hallituksen esitys erityisvastuualueen järjestämissopimuksesta julkaistiin keskiviikkona, mutta sen mukaan Etelä-Savon sairaaloiden työnjako on edelleen auki.

Taru Hokkanen

Sosterin johtaja Panu Peitsaro myöntää, että ratkaisemattomia ristiriitoja on edelleen Sosterin ja Essoten välillä. Aktiiviset neuvottelut jatkuvat yhä.

Toisin kuin oli alkuperäinen suunnitelma, sote-kuntayhtymien Sosterin ja Essoten välinen kirurgian työnjako ei tule Essoten hallituksen päätettäväksi vielä tällä viikolla.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet