Punkalive näyttävästi esillä Helsinki-Vantaan jättikampanjassa — Kiinalaistähti asuu kuukauden Punkaliven mökissä lentokentällä

Punkaliven tuotteet ovat näkyvästi esillä Finavian tuoreessa kampanjassa #lifeinhel.

Punkaharjulaisen Puutaito Oy:n valmistamat Punkalive-tuotteet ovat näkyvästi esillä Finavian ja Helsinki-Vantaan lentokentän parhaillaan käynnissä olevassa maailmanlaajuisessa #lifeinhel-kampanjassa.


Tempauksen aikana kiinalainen televisiotähti Ryan Zhu asuu 30 päivää Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Zhulle on sisustettu lentokentälle oma pieni asunto, jossa punkaharjulaiset puutuotteet ovat näkyvästi esillä. Tuotteet valmistetaan Punkaharjulla.

Puutaito Oy:n yrittäjä, puuseppä Tero Tirronen kertoo, että kampanjassa on mukana heidän valmistama mökki sekä nojatuoli. Tuotteet ovat Suomi 100 Koivikko -teeman tuotteita.


Finavia-yhteistyö on Punkalivelle aivan uusi aluevaltaus, eikä tuotteet ole aiemmin näkyneet vastaavan suuruisessa kampanjassa.
— Yhteistyö on meille merkittävä erityisesti näkyvyytemme kannalta. Meidän logotkin saavat näkyä kampanjassa ja se on harvinaista, Tirronen kertoo.

Finavian kampanjaa ja Ryan Zhun elämää lentoasemalla voi seurata lentoaseman sosiaalisen median kanavista, kuten Instagramista käyttäjätililtä lifeinhel.

Kampanjan suuruudesta kertoo se, että kampanjan trailerivideota on katsottu YouTubessa reilu puoli miljoonaa kertaa.


Tiistai on Zhun 12. päivä lentoasemalla, joten puoliväli alkaa häämöttää. Ensimmäisten päivien aikana mies on muun muassa ehtinyt tutustua lentoaseman ravintoloihin, saunonut sekä tehnyt matkustajille tutorial-videon lentoasemalla treenaamisesta.

Kampanjan avulla pyritään todistamaan, että Helsinki-Vantaa on maailman paras lentoasema sekä sujuvin solmukohta Aasian ja Euroopan välillä. Helsinki-Vantaa valittiin hiljattain matkustajakyselyssä maailman parhaaksi lentoasemaksi.

Kampanjassa mukana olevat Punkaliven tuotteet näkyvät alla olevan YouTube-videon loppupuolella.

Uusimmat uutiset