Kartanohostel AnnaCatharina laajentaa toimintaansa — Varpalan asunnot majoituskäyttöön pikavauhtia

Kartanohostel AnnaCatharina laajentaa toimintaansa ja aloittaa vuokraamaan entisen Metsäkoulu Varpalan asuntoja.

Tuija Pauhu

Kartanohostel AnnaCatharinan yrittäjä Marianna Kaarniranta vuokrasi Varpalasta huoneistoja, jotta majoitustilaa olisi tarjolla silloinkin, kun hostellissa on yksityistilaisuus.
Kartanohostel AnnaCatharinan yrittäjä Marianna Kaarniranta vuokrasi Varpalasta huoneistoja, jotta majoitustilaa olisi tarjolla silloinkin, kun hostellissa on yksityistilaisuus.

Savonlinnnan Varparannalla Kartanohostel AnnaCatharinan toimintaa pyörittävä AnnaCatharina Oy on solminut vuokrasopimuksen Saimaan Rantakiinteistöt Oy:n kanssa entisen Metsäkoulu Varpalan asunnoista.

Sopimuksen piirissä on 10 huoneistoa, rantasauna ja savusauna.

Sopimus on molemmille osapuolille mieluinen. Se mahdollistaa AnnaCatharina Oy:lle kasvunpaikan ja Saimaan Rantakiinteistöt Oy:lle valmiutta tulevaisuuden suunnitelmiin sekä käyttöä kiinteistöille.

Huoneet otetaan käyttöön jo tälle kesälle, mutta toki katseet on enemmänkin kesässä 2020.

Kartanohostel AnnaCatharinan kaikki heinäkuun ja elokuun viikonloput on varattu yksityisiin juhliin, joten Varpalan huoneiden myötä yritys pystyy majoitusta myös yksityistilaisuuksien aikana.

— Nyt haasteena on ollut se, että emme pysty tarjoamaan majoitusta juhlaviikonloppuina muille vieraille, koska koko talo varataan yksityitilaisuuteen, AnnaCatharinasta kerrotaan yrityksen tiedotteessa.

Oopperajuhlien aika on myös suosituinta juhlaviikonloppuaikaa, joten lyhyestä sesongista halutaan ottaa kaikki irti.

— Lisäksi etuna on tietenkin Saimaa, vaikka Kartanohostel AnnaCatharinan perinteiset pihasaunat on kesäaikaan suosittuja, niin nyt voimme tarjota saunamahdollisuutta myös Saimaan rannalla.

Kartanohostel AnnaCatharinassa on vuodepaikkoja 60 ja Varpalan huoneiden myötä vuodepaikkoja on yli 100.

Jatkossa Varpalan huoneet tullaan tuntemaan nimellä AnnaCatharina Apartment.

Jutun kuva vaihdettu kello 19

Uusimmat uutiset

Kommentoidut