SAMIn johtoon on nyt ehdolla viisi henkilöä — lisähaussa tuli kaksi uutta, katso nimet tästä!

Uuden johtaja-rehtorin valitsee kuntayhtymän valtuusto 1. kesäkuuta.

Petri Vanhanen

SAMIn johtoon on nyt ehdolla viisi hakijaa.
SAMIn johtoon on nyt ehdolla viisi hakijaa.

Savonlinnan ammatti- ja aikuisopiston johtaja-rehtorin virkaan saatiin jatketussa haussa 7 uutta hakemusta ensimmäisen kierroksen 15 hakemuksen lisäksi.

Toisen kierroksen hakijoista on haastateltu ja soveltuvuusarviointiin lähetty tradenomi YAMK Timo Erikoinen Myllykoskelta ja diplomi-insinööri/yhteiskuntatieteiden maisteri Kirsi Taivalantti Ristiinasta.

Ensimmäisen kierroksen hakijoista on haastateltu ja soveltuvuustesteissä käytetty diplomi-insinööri Sami Pekonen Savonlinnasta, kauppatieteiden maisteri Jukka Mustonen Mäntyharjusta ja kauppatieteiden maisteri Timo Kärkkäinen Pattijoelta.

Yhtymähallitus käsittelee johtajavalintaa seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona ja toisen kerran 10. toukokuuta ja tekee asiasta mahdollisesti esityksen yhtymävaltuustolle. Valtuusto päättää johtajasta 1. kesäkuuta.

Viran nykyinen haltija Keijo Pesonen jää eläkkeelle ensi vuoden alussa.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.