Savonlinnan tekninen lautakunta valitsi infrapäällikön — Uusi virkamies siirtyy kaupungin palvelukseen YIT-Infrasta

Rakennuspäällikön nimike haluttiin vaihtaa, koska se ei vastannut enää työnkuvaa eikä tehtäviäkään.

Yrjö Ruotsalainen

Jani Ahokas on tuttu mies Savonlinnan seudulla. Arkistokuva on Prisman parkkipaikan laajennustyömaalla vuodelta 2012. Ahokas oli työmaalla vastaavana mestarina.
Jani Ahokas on tuttu mies Savonlinnan seudulla. Arkistokuva on Prisman parkkipaikan laajennustyömaalla vuodelta 2012. Ahokas oli työmaalla vastaavana mestarina.

Savonlinnan tekninen lautakunta on valinnut Savonlinnan infrapäällikön virkaan Jani Ahokkaan. Hänen kieltäytymisensä varalle lautakunta valitsi virkaan Janne Reijosen.

Jani Ahokas on kotoisin Savonlinnasta ja työskentelee YIT-Infrassa kehityspäällikkönä.

Janne Reijonen puolestaan töissä Savonlinnan kaupungin työpäällikkönä kunnallisteknisissä palveluissa.

Jani Ahokas (44) on ollut nykyisen yrityksensä palveluksessa runsaat kymmenen vuotta.

Hän on tehnyt töitä nykyisen työantajan palveluksessa erilaisissa projekteissa, eri puolilla Suomea. Hän on lähtöisin Tampereelta.

Ahokas sanoo jo ilmoittaneensa kaupungille, että hän ottaa viran vastaan. Viranhoito pitää aloittaa viimeistään joulukuun 1. päivä.

Infrapäällikön virka tuli avoimeksi, kun kaupungin nykyinen rakennuspäällikkö Harri Halko ilmoitti irtisanoutuvansa rakennuspäällikön virasta siten, että hänen viimeinen työssäolopäivänsä on ensi vuoden tammikuun viimeinen päivä.

Uudesta virkanimikkeestä käytiin kaupungin sisällä keskustelua, minkä perusteella katsottiin, ettei rakennuspäällikön virkanimike vastaa enää työn tehtäväkuvaa, eikä työn sisältöäkään millään tavalla.

Keskustelujen jälkeen päädyttiin infrapäällikön nimikkeeseen. Hakemuksia virkaan saatiin seitsemän kappaletta.

Uusimmat uutiset