Kiihkeää roskakeskustelua Itä-Savon verkkosivulla — "Joku neropatti viskoo jätteensä parvekkeelta"

Roskat ja roskaaminen herättivät vilkasta keskustelua itä-Savon verkkosivulla.

Petri Vanhanen

Roskat ja roskaaminen herättivät vilkasta keskustelua itä-Savon verkkosivulla.

Roskat ja roskaaminen herättivät vilkasta keskustelua Itä-Savon verkkosivulla.

"Yleinen on ongelma, mm. Kerimäellä tuodaan autoilla jätteitä kirkkorannan roskalaatikoihin. Kaikillahan pitäisi olla omat roska-astiat, onko vielä "vapaamatkustajia" joukossa? Kuinka se on mahdollista, eikö valvonta toimi täydellisesti?" kyselee Anne Ruth.

"Kyrönniemellä joku neropatti viskoo sekajätteensä parvekkeelta jalankulkijoiden ihasteltavaksi. Autoista viskotaan roskat kadulle. Ja järveen heitetään surutta mitä sattuu. Alikulkutunnelit tavin risteyksessä kuvottaa", kertoo nimetön kommentoija.

"Tosi epäsiistissä kunnossa Olavinkatu/keskusta tältä osin mm. viikonloppuina. Asennekasvatusta tarvitaan, mutta myös lisää roskiksia", kirjoittaa nimimerkki Olavinkatu-keskusta.

"Teiden varsien roskaaminen on joillekin ihmisille tapa. Autossa syntyvä jäte kuten tyhjät kahvimukit ja tupakka-askit heitetään ikkunasta sen sijaan että ne maltettaisiin viedä seuraavan pysähdyspaikan jäteastiaan. Itsekeskeisyys on piirre joka syrjäyttää yhteisen ympäristön huomioimisen", kirjoittaa nimimerkki Omanapa.

Markus Kuokkanen

Osallistu keskusteluun

Itä-Savo