Savonlinnalainen kansanedustaja Hanna Kosonen nimitettiin keskustan eduskuntaryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi

Timo Seppäläinen

Kansanedustaja Hanna Kosonen toimii myös Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtajana.

Savonlinnalainen kansanedustaja Hanna Kosonen valittiin keskustan eduskuntaryhmän kokouksessa ryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, kertoo keskustan eduskuntaryhmä tiedotteessaan.

Paikka vapautui Euroopan parlamenttiin siirtyvältä Mirja Vehkaperältä.

Kosonen on ensimmäisen kauden kansanedustaja Kaakkois-Suomen vaalipiiristä Savonlinnasta.

Keskustan eduskuntaryhmä teki kokouksessaan myös useita valiokuntapaikkasiirtoja Mirja Vehkaperältä vapautuville paikoille. Vehkaperä on toiminut eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan varapuheenjohtajana. Paikka on valtuutettu keskustan eduskuntaryhmälle vaalikauden alussa.

Tehtävään valittiin ryhmäkokouksessa liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsenistä kansanedustaja Markku Pakkanen. Hän on toisen kauden kansanedustaja Kaakkois-Suomen vaalipiiristä, Kouvolasta.

Liikenne- ja viestintävaliokuntaan valittiin Vehkaperältä vapautuvalle valiokunnan jäsenen paikalle Olavi Ala-Nissilä Loimaalta Varsinais-Suomesta.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Kommentoidut