Maakuntaneuvoksen arvonimen saanut Jarkko Wuorinen tarjoaa lauantaina kahvit

Antti Varonen

Tuore maakuntaneuvos Jarkko Wuorinen tarjoaa pullakahvit lauantaina.
Tuore maakuntaneuvos Jarkko Wuorinen tarjoaa pullakahvit lauantaina.

Maakuntaneuvoksen arvonimen perjantaina Savonlinnassa vastaanottava Jarkko Wuorinen tarjoaa kahvit Herkku-Pekassa lauantaina kello 10–11.

— Pidän kaikille avoimen maakuntaneuvostilaisuuden. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pullaa, Wuorinen kertoo.

Keskustan kaupunginvaltuutettu sanoo olevansa kahvitarjoilun velkaa paikallisille ihmisille maakuntaneuvoksen arvonimestään.

— Arvonimen saaminen on ollut mahdollista vain siten, että olen saanut vaaleissa tukea savonlinnalaisilta. Siksi haluan järjestää tällaisen kaikille avoimen tilaisuuden. Haluan viestittää kiitokseni, että on ollut mahdollista maakuntahallituksen puheenjohtajana tehdä työtä kaupungin, seutukunnan ja maakunnan puolesta.

Wuorisen mukaan tilaisuuden aikana voi kysyä erilaisista maakuntaan ja seutukuntaan liittyvistä asioista.

— Voi ottaa kantaa myös siihen, tarvitaanko yleensä ottaen maakuntatason päätöksentekoa. Ja vaikka ei olisi kysyttävääkään, niin kannattaa tulla paikalle keskustelemaan tämän hetken akuuteista asioista.

Wuorinen muistuttaa, että mikäli maakuntauudistus menee eduskunnassa läpi, maakunnan päätöksenteko on paljon laajempaa kuin nykyisin.

— Tilaisuudessa voi keskustella näistä uuden maakunnan päätöksentekovaltaan liittyvistä asioista ja ottaa kantaa siihen, miten noita päätöksiä pitäisi tehdä.

Maakuntaneuvos Jarkko Wuorinen tarjoaa kahvit Herkku-Pekassa lauantaina 6. lokakuuta kello 10–11.

Juttua muokattu 5.10. kello 11.40. Korjattu virhe. Eero Lehti ei ole puhumassa enää lauantain tilaisuudessa.

Kommentoidut