Tilaajalle

Halu tuottaa kotimaista ruokaa houkutteli Antti ja Karoliina Laukkasen tilanpitoon: "On hyvä, että vaimo käy vieraalla töissä, voi itse yrittää."

Antti ja Karoliina Laukkanen uskovat Alapellon tilan tulevaisuuteen ja suomalaiseen ruokaan sekä siihen, että sukupolvenvaihdoksia tehdään tulevaisuudessa yhä enemmän suvun ulkopuolisille. Itse he tekevät siinä tiettävästi pioneerityötä.

Tuija Pauhu

Herefordlihakarjaa laitumella Punkaharjun Ruhvanalla. Antti ja Karoliina Laukkanen uskovat, ettei ruuantuotanto Suomessa lopu milloinkaan.
Herefordlihakarjaa laitumella Punkaharjun Ruhvanalla. Antti ja Karoliina Laukkanen uskovat, ettei ruuantuotanto Suomessa lopu milloinkaan.

Alapellon tilalla Punkaharjun Ruhvanalla nuori isäntä Antti Laukkanen, 35, katselee luottavaisena tulevaisuuteen. Paluu tutulle kotikylälle oli paluuta juurille.

Tämä artikkeli on tilaajillemme

Tilaajanamme olet aina tervetullut lukemaan sisältöjämme rajattomasti.

Olen jo tilaajaVerkkopalvelun sisällöt kuuluvat kaikille tilaajille.

Tutustu 2 viikkoa maksutta!Tutustu sisältöön verkossa.

Tee digitilausMääräaikainen digitilaus tarjoushintaan.

Kommentoidut