Joulukortti yksinäiselle kulkee perille Siskojen ja Simojen kautta — joulupostilaatikko on jo kirjastolla, kauppoihin omat torstaina

Joulukorttitempauksessa kaikki halukkaat voivat tehdä joulukortin, toimittaa sen korttien keräyspisteeseen ja Siskot ja Simot jakavat kortit ikäihmisille.

Kunnat eivät enää juuri joulukortteja lähettele.
Kunnat eivät enää juuri joulukortteja lähettele.

Savonlinnan Siskot ja Simot on mukana valtakunnallisen yhdistyksen joulukorttitempauksessa.

Joulun aikaan ihmiset haluavat ilahduttaa toisiaan, tuntemattomiakin, pienillä ja suurilla teoilla. Joulukorttitempauksessa kaikki halukkaat voivat tehdä joulukortin, toimittaa sen korttien keräyspisteeseen ja Siskot ja Simot jakavat kortit ikäihmisille. Niillä halutaan ilahduttaa ihmisiä, joille tätä kautta saatu kortti voi olla joulun ainoa.

Joulukorttiin voi kirjoittaa joulutervehdyksen ja oman nimen. Kortteja voi tehdä niin yksittäiset ihmiset kuin työyhteisöt, koululuokat tai urheiluseuratkin.

Savonlinnassa joulukortteja otetaan vastaan Citymarketissa, Prismassa sekä pääkirjasto Joelissa. Kirjastossa postilaatikko on ollut tiistaista lähtien, kauppoihin joulupostilaatikot viedään torstaina. Joulukortteja voi toimittaa 14.12. asti.

Siskot ja Simot on rekisteröity yhdistys, jonka tavoitteena on tukea ihmisten sosiaalista hyvinvointia ja paikallisyhteisöjen sosiaalista eheyttä. Toimintaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset pop up -tyyppiset tapahtumat, Välittämisen keikat.

Savonlinnassa Siskojen ja Simojen toiminta aloitettiin vuonna 2017.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut