Pikakisan voittaja veisteli metsoa osaksi pääkilpailutyötään Metsäkulttuuripäivillä

Moottorisahaveiston SM ratkeaa sunnuntaina aamupäivällä Luston Metsäkulttuuripäivillä.

Timo Seppäläinen

Savonlinnalainen Leo Löppönen sahasi lauantaina varmoin ottein pääkilpailutyötään, jonka aiheeksi oli annettu metsänhenki.
Savonlinnalainen Leo Löppönen sahasi lauantaina varmoin ottein pääkilpailutyötään, jonka aiheeksi oli annettu metsänhenki.

Savonlinnalainen Leo Löppönen keskittyi lauantaiaamuna tiiviisti luomaan omaa näkemystään pääkilpailutyöstä, jonka aiheena on metsänhenki. Moottorisaha oli syönyt puuhun ainakin metson hahmoa. Mitä muuta syntyy, se on ollut nähtävissä tänään lauantaina iltapäivätunneilla ja viimeistään sunnuntaiaamuna.
Löppönen nappasi perjantaina pikakisan voiton veistoksella isosta pöllöstä. Toiseksi sijoittui ylöjärveläinen Juha Käkelä, joka ikuisti puupölliin kotkan. Kolmas palkinto meni Tapio Kangasluomalle riikinkukosta Jämsän Halliin.
Perjantaisen pikakisan aiheena oli lintu.
Moottorisahaveistäjät työskentelivät kilpailutöidensä parissa lauantaina noin klo 16:een. Sunnuntaina osanottajilla on mahdollisuus viimeistelyyn klo 12:een asti, ja sen jälkeen raati valitsee voittajan.
Luston Metsäkulttuuripäivät jatkuvat vielä sunnuntaina koko päivän klo 10— 16.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.