Nuorkauppakamarilaiset kokoontuvat vaalikokoukseen Savonlinnaan viikonloppuna — Vieraita on tulossa tapahtumaan eri puolilta maata

Vaalikokouksen ohessa osallistujat saavat kuulla paikallisia menestystarinoita ja osallistua vaikka debattikisaan.

Tuija Pauhu

Nuorkauppakamarilaiset kokoustavat viikonloppuna  Savonlinnassa ja viettävät muun muassa gaalailtaa Olavinlinnassa.
Nuorkauppakamarilaiset kokoustavat viikonloppuna  Savonlinnassa ja viettävät muun muassa gaalailtaa Olavinlinnassa.

Savonlinnassa järjestetään tässä kuussa Nuorkauppakamarin tapahtuma, jonne on tulossa runsaasti nuorkauppamarilaisia Savonlinnan seudulta ja eri puolilta maata.

Nuorkauppakamari on jaettu valtakunnallisesti neljään eri alueeseen. Syyskuun toisena viikonloppuna Savonlinnassa pidetään alue B:n vaalikokous. Viikonloppuna Nuorkauppakamarin vieraille on Savonlinnassa luvassa runsaasti muutakin ohjelmaa.

Suomen Nuorkauppakamarien alue B kattaa maantieteellisesti laajan alueen Kotkasta Mikkeliin ja Savonlinnaan saakka. Kaupungeista joukkoon mahtuu esimerkiksi myös Lahti ja Lappeenranta. Alue B:n toiminta kattaa kaikkiaan 13 paikallista Nuorkauppakamarin paikallisyhdistystä.

Savonlinnassa pidettävässä vaalikokouksessa valitaan aluejohtaja sekä aluetiimi vuodeksi 2020.

Viikonloppu on nuorkauppakamarilaisille virallisen kokouksen ohella myös koulutus- ja juhlaviikonloppu. Viikonlopun koulutusohjelma keskittyy muun muassa tiimityöskentelyyn ja strategiseen ajatteluun.

Savonlinnassa saadaan kuulla paikallisia menestystarinoita ja rohkeimmat jäsenet voivat osallistua myös debattikilpailuun.

Osallistujat pääsevät halutessaan kokeilemaan myös norppaystävällisen katiskan tekoa. Tapahtuma huipentuu Olavinlinnassa pidettävään Gaalaan lauantai-iltana.

Aleksi Tolvanen Savonlinnan Seudun Nuorkauppakamarista on asettumassa ehdolle alue B:n aluejohtajaksi. Viikonlopun järjestelyistä vastaa Savonlinnan Seudun Nuorkauppakamari.

Gaalailta päätteeksi Olavinlinnan ja Tallisaaren ympäristössä järjestetään ilotulitus. Savonlinnan kaupungin ympäristönsuojelupalvelut on myöntänyt luvan noin neljän minuutin mittaiselle ilotulitukselle sunnuntain vastaiseksi yöksi kello 01.30–01.50.

Kasvun Siemen – Suomen Nuorkauppakamareiden Alue B:n vaalikokous muine tapahtumineen 13.–15.9.2019 Savonlinnassa.

Juttua korjattu 13.9. kello 9.40