Savonlinnan uimahalli on JHL:n lakon takia suljettu maanantaina ja tiistaina — Yleisöluisteluvuorotkin on lakkopäiviltä peruttu

JHL vastustaa kaksipäiväisellä lakolla maan hallituksen valmistelemaa lakia, joka helpottaisi irtisanomisia pienissä yrityksissä.

Soila Puurtinen

Savonlinnan uimahalli on suljettuna maanantaina ja tiistaina 22.—23. lokakuuta.
Savonlinnan uimahalli on suljettuna maanantaina ja tiistaina 22.—23. lokakuuta.

Savonlinnan uimahalli on ensi maanantaina ja tiistaina suljettu Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n lakon vuoksi. Uimakoulut on ensi viikolta peruttu.

Myös maanantain ja tiistain yleisöluisteluvuorot jäähallissa on peruttu.

Torstaina kello 16 maissa toimitus sai kaupungin vapaa-aikatoimesta tiedon, että uimahalli on kokonaan kiinni myös maanantaina. Sitä ennen yhteen julkaistuun juttuun oli saatu tieto, että halli olisi osan päivää auki.

JHL vastustaa kaksipäiväisellä lakolla maan hallituksen valmistelemaa lakia, joka helpottaisi irtisanomisia pienissä yrityksissä. Lakkopäivät ovat maanantai ja tiistai. Savonlinnassa lakko koskee liikuntapalveluja sekä ruoka- ja siivouspalveluja.

Jäähalli on avoinna varatuille seuravuoroille maanantaina klo 16.30-22.30 ja tiistaina 16.15-22.30.

Lakon vaikutuksista esimerkiksi jumpparyhmiin kaupunki tiedottaa suoraan asianosaisille. Osa ryhmistä peruuntuu, osa kokoontuu, kuten syyslomaviikolle oli sovittukin.

Palvelutaloissa tai muissa laitoksissa asuville vanhuksille sekä kotihoidon ateriapalveluasiakkaille tehdään ruuat JHL:n lakon aikanakin.

Sen sijaan päiväkotilapsille pitää laittaa maanantaina ja tiistaina eväät mukaan, jos he menevät päiväkotiin.

Luetuimmat