ABC-polttoainejakelu käynnistyi tänään Mertalassa

Liikennemyymälä Mertala-brändillä sekä ABC autopesu avautuvat näillä näkymin 2. marraskuuta.

Osuuskauppa Suur-Savo

Mertalan ABC-polttoainejakelu on nyt avattu.
Mertalan ABC-polttoainejakelu on nyt avattu.

Osuuskauppa Suur-Savon Mertalan ABC-polttoainejakelu on käynnistynyt.

– Molemmat kaksi mittaria saatiin toimintaan tänään torstaina, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon ABC-ryhmäpäällikkö Petri Seppänen.

Polttoaineen maksaminen tapahtuu automaateissa ja mobiilisti muiden ABC-asemien tapaan. Raskaan kaluston diesel-myyntipiste on poistunut ABC-ilmeen myötä.

Osuuskauppa Suur-Savon liikennemyymälän sekä ABC autopesun avajaisia vietetään mahdollisesti maanantaina 2. marraskuuta.

– Jos kaikki menee hyvin, niin 2.11. avataan niin autopesu kuin meidän sisätoiminta, joka palvelee Mertala-nimellä. Sieltä saan sitten niin aamukahvia kuin lounastakin, Petri Seppänen lupaa.

Seppäsen mukaan Mertala-myymälän sisätiloissa on jouduttu tekemään joitakin korjaustoimenpiteitä. Remontteja on tehty lähinnä muualla kuin asiakastiloissa.

– Vähän vaiheittain nyt avataan, mutta pääasia, että saimme polttoainejakelun toimimaan nyt heti, kun se oli mahdollista. Autopesukonekin on jo huollettu, ja se on periaatteessa käyttökunnossa, mutta koska Prismalla on 24h autopesu, niin päätimme, että Mertalan autopesu palvelee vain aseman aukioloaikoina. Silloin siellä on aina apua tarjolla, jos tarvitsee, Seppänen perustelee.