Tilaajalle

Hotelli Punkaharjun ravintola sai keittiömestarikseen mainetta niittäneen mikkeliläisen Ilkka Arvolan — ”Tervetuloa vaan seudun asukkaatkin makumatkalle Punkaharjulle”

Ravintolan ovet ovat avoinna myös paikkakunnan ihmisille neljänä päivänä viikossa. Sesongit rytmittävät entistä vahvemmin keittiön työtä. Syksyn makuja ovat hirvi, muikun mäti, sienet ja marjat.

Timo Seppäläinen

Hotelli Punkaharjun keittiömestarina aloitti syyskuussa Ilkka Arvola Mikkelistä.
Hotelli Punkaharjun keittiömestarina aloitti syyskuussa Ilkka Arvola Mikkelistä.

Hotelli Punkaharjun ravintolaa on luotsannut syyskuun alusta lähtien mies maakunnan länsilaidalta, keittiömestari Ilkka Arvola Mikkelistä. Moneen kertaan palkittu Arvola jatkaa takaisin Helsinkiin muuttaneen Mikko Lahtisen työtä samalla kunnianhimolla, jolla hän on jättänyt vankan jäljen Mikkelin ruoka- ja ravintolakulttuuriin.

Uusimmat uutiset