Nyt voit ehdottaa vuoden yksinyrittäjäksi vaikkapa Pasi Kaskista tai jotain muuta Savonlinnan seudun osaavaa ammattilaista

Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto jaetaan ensimmäistä kertaa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lokakuussa.

Tuija Pauhu

Päätyönsä rinnalla Pasi Kaskinen on kehittänyt työkaluja esimerkkinä jännitetyössä katkopaikan tekoon tarvittavia työkaluja, joita käytetään sähkölaitostyöskentelyssä. 
Päätyönsä rinnalla Pasi Kaskinen on kehittänyt työkaluja esimerkkinä jännitetyössä katkopaikan tekoon tarvittavia työkaluja, joita käytetään sähkölaitostyöskentelyssä. 

Monet paikallisyhdistykset ja Etelä-Savon Yrittäjät ovat palkinneet alueen yksinyrittäjän vuodesta 2017 alkaen.

Nyt Valtakunnallinen yksinyrittäjäpalkinto jaetaan ensimmäistä kertaa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Lahdessa lokakuussa.

– Palkinnolla halutaan korostaa yksinyrittäjyyden tärkeää merkitystä yhteiskunnassa ja nostaa yksinyrittäjien arvostusta, toimialapäällikkö Mika Hämeenniemi Suomen Yrittäjistä sanoo.

Punkaharjulainen Pasi Kaskinen valittiin Etelä-Savossa vuoden yksinyrittäjäksi viime vuonna. Häntä tai jotain muuta Savonlinnan seudun ansioitunutta yksinyrittäjää voi nyt ehdottaa palkinnon saajaksi Suomen Yrittäjien verkkosivuilla.

Suomessa toimivista yrittäjistä noin 60 prosenttia yrittää yksin. Suomen Yrittäjien jäsenistä yksinyrittäjiä on 58 prosenttia.

—  Noin suuresta yrittäjäjoukosta ei ole helppo valita palkittavaa, joten pyydämme apua: kuka tahansa voi nyt ehdottaa meille hyvää yksinyrittäjää, joka ansaitsisi palkinnon, Hämeenniemi sanoo.

Palkittavien ehdottaminen alkaa 29.4. ja kestää 17.6. saakka.

Tämän jälkeen hakemukset käsittelee Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston johtoryhmästä koostuva raati. Lopullisen päätöksen palkittavien määrästä ja valinnasta tekee Valtakunnallinen yrittäjäpalkintolautakunta.

Palkittava saa 5000 euron palkkion.

Valtakunnallisen yksinyrittäjäpalkinnon voittajaksi voi ehdottaa yrittäjää, joka täyttää nämä vaatimukset:

Yrittäjä on toiminut päätoimisesti yksinyrittäjänä vähintään viisi vuotta. Yrityksen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Yrittäjä on toiminut esimerkillisesti ja hänen esimerkistään voivat muutkin ottaa oppia. Yksinyrittäjän toimintatapa tai liikeidea on alallaan omaperäinen/innovatiivinen. Yrittäjä on yrittäjäjärjestön jäsen.

Ehdota palkittavaa täällä!