Rantafutista ja uudet pukukopit - Kerimäen Kirkkorannan kehittäminen jatkuu

Kirkkorannan liikuntapuiston rakentamista on tarkoitus jatkaa esimerkiksi ulkovälinekokonaisuuden rakentamisella ja valaistuksen lisäyksellä.

Kerimäen Kirkkorannassa järjestettiin liikuntatapahtuma viime heinäkuussa. Kuvassa on tapahtuman järjestäjiä. Alue saa lisää liikuntavälineitä.
Kerimäen Kirkkorannassa järjestettiin liikuntatapahtuma viime heinäkuussa. Kuvassa on tapahtuman järjestäjiä. Alue saa lisää liikuntavälineitä.

Kerimäen Kirkkorannan liikuntapuiston rakentamista on tarkoitus jatkaa ulkovälinekokonaisuuden rakentamisella, valaistuksen lisäyksellä, hankkimalla beachfutis-maalit, uima-alueen pukukopit sekä lisäämällä penkkejä ja katoksia alueelle. Liikuntapuistoalueen turvallisuutta parannetaan aitaamalla rannan puoleista aluetta. Näin esittää Kerimäen aluejohtokunta yksimielisesti kaupungin vapaa-aikatoimelle ja tekniselle toimelle. Kaupungin netto-osuus vuoden 2016 talousarvion mukaisesti on 60 000 euroa.

Liikuntapuiston rakentamisen loppusuunnitelma tarkennetaan niin, että siinä huomioidaan muun muassa nykyisten Kerimäen kirkonkylän leikkikenttien vähentäminen sekä toisaalta koulukeskuksen piha-alueelle hankitut ulko- ja leikkivälineet. Liikuntapuistohankkeen kustannusarvio on 200 000 euroa, johon Itä-Suomen avi on myöntänyt 57 000 euron avustuksen vuosille 2015 ja 2016.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.