Kivijärveläinen Tarmo Kovanen ikuisti moottorisahalla parhaan metsänhengen

Moottorisahaveiston SM-kisa oli tänä vuonna hyvin korkeatasoinen ja vaikea arvosteltava. Ylöjärveläiselle Juha Käkelälle neljäs sija oli hienoinen pettymys.

Tuija Pauhu

Ylöjärveläinen moottorisahaveistäjä Juha Käkelä kehui Luston viikonloppua mahtavaksi, vaikka oma sijoitus moottorisahaveistossa olikin hienoinen pettymys.
Ylöjärveläinen moottorisahaveistäjä Juha Käkelä kehui Luston viikonloppua mahtavaksi, vaikka oma sijoitus moottorisahaveistossa olikin hienoinen pettymys.


Moottorisahaveiston SM-titteli lähti Punkaharjun Metsäkulttuuripäiviltä sunnuntaina Tarmo Kovasen matkassa Keski-Suomeen Kivijärvelle. Toiseksi paras oli Markku Tuominen ja kolmas Ulla Haglund.
Neljännen sijan nappasi ylöjärveläinen Juha Käkelä, joka kehui kisaviikonloppua Luston Metsäkulttuuripäivillä mahtavaksi.
— Oma sijoitus oli pettymys, mutta moottorisahaveisto on arvostelulaji. Itse olin tyytyväinen sekä metsänhenki-aiheeseen että toteutukseeni, sillä omaa parastani laitoin. Kisaviikonlopusta en antaisi pois minuuttiakaan.
Kanadalainen Trevor L´ Hirondelle oli viides ja viimeinen palkittu. Kisassa oli kaikkiaan 15 osanottajaa.

Tuomariston puheenjohtaja Eero Knaapi Metsämuseo Lustosta kuvaa veistokisaa hyvin korkeatasoiseksi ja sen takia vaikeasti arvosteltavaksi.
— Ainakin puolenkymmentä oikeusmurhaa tapahtuu aina. Voisi todeta niinkin, että edustettuna oli neljää viittää eri tyylisuuntaa, joista jokaisen olisi voinut arvostella ja palkita erikseen.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.