Timo Welsby Mikkelistä toimialajohtajaksi Samiedulle — Siirtyy ammattiopistolle monitoimihalli Saimaa-stadiumin johdosta

Toimialajohtajaksi haki 23 henkilöä. Itä-Savon koulutuskuntayhtymän hallitus teki valintansa keskiviikkona.

Jaakko Avikainen

Kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby luotsasi Saimaa-stadiumia, mutta siirtyy nyt töihin Samiedun ammattiopistolle.
Kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby luotsasi Saimaa-stadiumia, mutta siirtyy nyt töihin Samiedun ammattiopistolle.

Mikkelin monitoimihallin Saimaa-stadiumin entinen toimitusjohtaja Timo Welsby on valittu toimialajohtajaksi ammattiopisto Samieduun Savonlinnaan.

Itä-Savon koulutuskuntayhtymän hallitus valitsi 44-vuotiaan mikkeliläisen Welsbyn Hyvinvointi ja liiketoiminta –toimialan johtajaksi.

Toimialan koulutustarjontaan kuuluvat yhteisten opintojen lisäksi sosiaali- ja terveysalan, hius- ja kauneudenhoitoalan, jalkojenhoidon- ja hieronta-alan sekä liiketoiminnan ja matkailualan tutkinnot.

Vuodenvaihteessa Welsbyn uutisoitiin siirtyneen töihin Xamkiin, jossa on hänen oli tarkoitus työskennellä uuden Wellbeing Management -koulutusohjelman parissa ja asiantuntijana projekteissa.

Johtamisen tutkinnon opiskelua työn ohessa

Welsby toimi kevättalvella 2018 avautuneen monitoimihalli Saimaa-stadiumin toimitusjohtajana sekä sitä ennen Vuokatin Urheiluopiston johtajana ja rehtorina.

Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Lisäksi hän on suorittanut näyttötutkintomestarin, liikunnanohjaajan sekä urheiluhierojan tutkinnot. Hän suorittaa parhaillaan johtamisen Executive MBA -tutkintoa työn ohella Jyväskylän Yliopistossa.

Toimialajohtajaksi haki 23 henkilöä.

Tehtävänä on johtaa koulutus- ja kehittämistoimintaa kuntayhtymän linjausten mukaisesti, toimia johtoryhmän jäsenenä ja vastata toimialan koulutusten vaikuttavuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta.

Toimialajohtaja tekee yhteistyötä työ- ja elinkeinoelämän kanssa.

Samiedulla oli noin 1600 opiskelijaa viime vuonna.